Silppua roskat sujuvasti jätehuoltoyksiköllä!

Pohjimmiltaan jätehuoltoyksikkö pilkkoo roskat hyvin pieniksi paloiksi, jotta ne kulkevat helposti putkiston läpi. Ne toimivat sähköllä ja asennetaan pesualtaiden alle. Koska niitä käytetään paljon, ne joutuvat myös ongelmiin. Jätehuoltoa varten sinun on tiedettävä, kuinka voit korjata joitakin siellä mahdollisesti esiintyviä perusongelmia. Vianetsintäopas on saatavana myös laitteen mukana, kun ostat sen. Seuraavat tiedot ovat kuitenkin erittäin hyödyllisiä mahdollisten pienten ongelmien käsittelyssä.
• Usein laite vain lakkaa toimimasta. Ei ole melua ja se on vain hiljaa. Tällöin virtalähteessä voi olla ongelma. Toinen syy voi olla, että nollauspainike (punainen) on ponnahtanut esiin ja siten se on pysäyttänyt laitteen toiminnan. Tämä painike ponnahtaa esiin siksi, että aina kun kone havaitsee moottorin ylikuumenevan, se pysäyttää automaattisesti hävitysyksikön toiminnan. Se on nollattava käsillä olevan ongelman ratkaisemisen jälkeen.
• Yksi syy siihen, miksi nollauspainikkeen pitäisi toimia, on se, että yksikkö juuttuu esineiden takia, joita se ei voi pilkkoa. Esimerkiksi jos koru putoaa siihen vahingossa tai kun se alkaa toimia ilman vettä. Näin moottori lämpenee eikä toimi.
• Varmista, että sisään ei ole juuttunut suurikokoisia roskia. Käytä apuna taskulamppua tai taskulamppua. Jos näet sisällä sellaisia ​​esineitä, käytä pihtejä tai luudan vartta päästäksesi eroon tukoslähteestä.
• Jos laitteen sisällä oleva hihna lakkaa pyörimästä, se voi olla merkki siitä, että hihna on vaihdettava tai se on juuttunut. Käytä jakoavainta (joka tulee laitteen mukana) kääntämään sitä ensin manuaalisesti ja yritä sitten käynnistää se uudelleen.
Näitä pidetään eräinä yleisimmistä ja helpoimmista tavoista ratkaista ongelmia, jotka voidaan tehdä muutamassa minuutissa.