Kodissa paljon käytetyt laitteet aiheuttavat ajoittain ongelmia, joten joudut käyttämään paljon rahaa, jotta voit palkata teknikon korjauksiin. Yleensä ihmiset pesevät pyykkinsä kerran viikossa tai joskus kahdesti viikossa perheen koosta riippuen. Kuivausrumpuja pidetään olennaisena pyykinpesuvälineenä ja niitä käytetään laajasti. Sen säännöllinen käyttö tekee siitä alttiimman ongelmille. Muutaman yksinkertaisen vaiheen tunteminen auttaa sinua varmasti korjaamisessa. Kuivainten korjaus ei aina ole ammattilaisten työtä. Ole oma miessi tietämällä seuraavat vinkit:
Kuivain lakkaa toimimasta
Jos kuivausrumpu on lakannut toimimasta, se tarkoittaa, että kuivausrummun virransyötössä voi olla ongelma. Tarkista mahdolliset syyt kyseiseltä osastolta.
Varmista muuten, että kuivausrummun ovi sulkeutuu täydellisesti, koska se on kuin varotoimenpide. Kuivareita ei ole asetettu toimimaan, ellei niitä ole kunnolla lukittu. Tässä salpassa oleva ongelma ei anna kuivausrumpua käydä.
Ylikuumeneminen saattoi aiheuttaa sulakkeen palamisen. Se on ehkä vaihdettava nyt.
Lämmön puute
Joskus moottori käy, kuivausrumpu toimii, mutta lämpöä ei ole ollenkaan. Tämä ongelma on kaasulla toimivissa kuivaimissa. Tällaisissa tapauksissa kaasuventtiilissä on yleensä ongelma, jos se ei tuota lämpöä. Kelat saattavat olla myös vaihdon tarpeessa.
Ajankulutus
Kuivaimessasi on varmasti ongelma, jos vaatteiden kuivaaminen kestää tavallista kauemmin. Ehkä pyöräilystä vastaavat termostaatit ovat vaurioituneet. Varmista, että ne toimivat oikein.
Kuivurin asianmukainen huolto ja puhdistus saattaa olla tarpeen, mikä on vaikuttanut kuivaimen suorituskykyyn. Myös runsas nukan kertyminen sisäosaan aiheuttaa tämän häiriön. Poista se nopeasti, sillä se voi myös aiheuttaa tulipalon ylikuumenemisen vuoksi.
Jos ongelma ei vieläkään ratkea, tarvitset todennäköisesti asiantuntija-apua ammattimaisista laiteteknikoista tai valmistajilta.